התמונות שמגיעות למערכת של אטרף עוברות סינון אוטומטי של מנוע Google vision - לאחר שהתמונות נסרקות הן מקבלות דירוג שנקבע ע"י כמה פרמטרים: חלק מהפרמטרים מציינים האם התמונה מסווגת למבוגרים והאם היא מכילה עירום או עירום מרומז. במקרה של הימצאות אחד הפרמטרים האלה בניקוד גבוהה התמונה עוברת לבדיקה ידנית במערכת אטרף ולאחר מכן אם היא מאושרת היא תופיע מטושטשת ותדרוש לחיצה כפולה כדי לצפות בה.
באפקליצית אטרף תוכלו להנות מATRAF events ולמצוא את המסיבות הכי שוות בימים ובזמנים שהכי מתאימים לכם.
ניתן לבצע גיבוי של ההודעות בגוגל דרייב האישי שלך, כך שניתן יהיה לשחזר אותן במקרה של אובדן מכשיר או החלפתו.
את הגיבוי תוכל לבצע בעמוד הגיבוי שנמצא בתפריט האישי באפליקציה.
ניתן לפרסם באטרף ברכישת מנוי פרסומי המיועד לכך.
ייתכן שהתמונה שהעלית לא עומדת בהנחיות להעלאת תמונה:
בשלב זה כל התמונות שמועלות לעמוד הפרופיל הן תמונות ציבוריות.
באפשרותך לשלוח תמונות נוספות ללא הגבלה בשיחות אישיות עם משתמשים אחרים.
לא, התזכורות הן אישיות, המשתמש השני לא יכול לדעת שהוספת עליו תזכורת או את תוכנה.
המשתמש השני יוכל לדעת שהוספת אותו למועדפים רק אם גם הוא הוסיף אותך למועדפים שלו, במצב כזה שניכם תקבלו התראה על ההתאמה.