האם המידע שלי נשמר אצלכם?

המידע היחידי שנשמר אצלנו במערכת הוא המידע הציבורי שמוצג בפרופיל, מספר הטלפון, כתובת המייל והתמונות הציבוריות.

מעבר לכך, כל המידע האישי שלך באפליקציה, כמו השיחות הפרטיות והתמונות ששלחת בהודעות, שמורים בטלפון שלך בלבד ולא נשמרים אצלנו בשרתים.
במידה ותרצה לגבות את השיחות שלך, תוכל לעשות זאת בגוגל דרייב האישי שלך בעמוד הגיבוי שנמצא בתפריט האישי באפליקציה.

אם אני מתחבר ממכשיר טלפון חדש – האם השיחות שלי נשמרות?

מכיוון שהשיחות מאוחסנות בטלפון שלך בלבד, אובדן של הטלפון עלול להוביל לאובדן השיחות שלך.
ניתן לבצע גיבוי של ההודעות בגוגל דרייב האישי שלך, כך שניתן יהיה לשחזר אותן במקרה של אובדן מכשיר או החלפתו.
את הגיבוי תוכל לבצע בעמוד הגיבוי שנמצא בתפריט האישי באפליקציה.

יצירת קשר
הטופס נשלח בהצלחה
חלה שגיאה בשליחת הטופס.